GTX 560 yerine sistemime uyumlu ekran kartı

ssmokers

Decapat
GTX 560 model ekran kartım bozuldu. Sistemimle uyumlu bu seviyede ya da biraz üstü ekran kartı arıyorum. Özellikle uyumluluk konusunda fikrim olmadığı için tavsiyeye ihtiyacım var. İkinci el olabilir (aynı zamanda nereden ikinci el bulabilirim?). Fiyat fark etmez.

Sistem özellikleri:
  • Anakart: Asus P8H77-M LE
  • İşlemci: i5-3450
  • Ekran kartı: GTX 560
  • Güç kaynağı: 550 watt

Teşekkürler. Aliexpress'ten gelmesi 2 ayı bulur gibi geliyor. Türkiye'de ya da direkt İzmir'de ikinci el bulamaz mıyım uygun fiyata?
Bazen vergi kesiliyor ve bazı kişiler o vergiyi odeyemiyor. O ürünler Türkiye'de kalıyor. AliExpress'e bakarsan 1 haftada geldi gibi yorumlar görebilirsin. Ha yanlış bilgi veriyor isem dürtün.

Teşekkürler. Aliexpress'ten gelmesi 2 ayı bulur gibi geliyor. Türkiye'de ya da direkt İzmir'de ikinci el bulamaz mıyım uygun fiyata?
Ben kartı 11 günde teslim aldım. Şansınıza bağlı daha kısa bile sürebilir. En fazla 14 gün içinde gelir.
Bazen vergi kesiliyor ve bazı kişiler o vergiyi odeyemiyor. O ürünler Türkiye'de kalıyor. AliExpress'e bakarsan 1 haftada geldi gibi yorumlar görebilirsin. Ha yanlış bilgi veriyor isem dürtün.
Satıcıdan satıcıya değişiyor o durum. Bazı ürünler gerçekten 2 ayda geliyor.

Zaten gümrüğe geldikten sonra sizin haberiniz oluyor. Gümrükten çıktıktan 1-2 gün sonra kapınızda oluyor ürün. Bu arada GTX 750 Ti'lar gümrüğe takılmıyor.

O zaman isterseniz elinizdekileri satıp üstüne bütçe ekleyin Ryzen 5 2400G veya Ryzen 3 2200G'li sistem toplayın veya GTX 750 Ti alın ikinci el fakat en düşük GTX 760 tercih ederim belki CS:GO yenilemeye gidebilir (düşünmüyorum ama).

O zaman isterseniz elinizdekileri satıp üstüne bütçe ekleyin Ryzen 5 2400G veya Ryzen 3 2200G'li sistem toplayın veya GTX 750 Ti alın ikinci el fakat en düşük GTX 760 tercih ederim belki CS:GO yenilemeye gidebilir (düşünmüyorum ama).
İkinci el olarak mı en düşük GTX 760 tercih edersiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı