GTX 580 Düşük FPS

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
GTX 580'e sahibim, GT630'da bile örnek veriyorum CS:GO'da 60 üstü FPS alırken GTX 580'de 30 FPS altı alıyorum. Biliyorum eski bir ekran kartı fakat YouTube'da falan adamlar 150-200 FPS alıyor ben 30 FPS altı alıyorum. Driver desteği kesildiğinden 2018'de yayınladıkları driverı indirdim. Sorunsuz çalışıyor fakat FPS neden düşük veriyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarınız en düşükte ise çok bir fark olmaması lazım zaten. Siz GT630'un sürücüsünü silip yerine GTX 580'inkini yüklediniz değil mi?
Ayarlar en düşükte, evet DDU ile kaldırıp GTX 580 driver'ı yükledim.

Sıcaklıkları ve Core clock Memory clock değerlerine bak ve Xbox Windows FPS kilidini kaldır.

Bu durumda aklıma VRAM yetersizliği geldi. Ne kadar kullanıyor bakabilir misiniz?
Valla normal kullanıyor, driver sildim tekrar yüklüyorum.
Sıcaklıkları ve Core clock Memory clock değerlerine bak ve Xbox Windows FPS kilidini kaldır.
Sıcaklıklar normal oyundayken 65 dereceye çıktı maksimum, xbox falan kapatıyorum şimdi belki onlardandır dediğiniz gibi.
Yok ya yine düzelmedi

Son düzenleme:
Vallahi normal kullanıyor, driver sildim tekrar yüklüyorum.

Sıcaklıklar normal oyundayken 65 dereceye çıktı maksimum, Xbox falan kapatıyorum şimdi belki onlardandır dediğiniz gibi.

Yok ya yine düzelmedi

Size pek bir yardımı dokunurmu bilmiyorum ama sanal belleği artırırsanız düzelebilir. Peki harici yerine dahili bir ekran kartı kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…