GTX 580 Sistem Ekranda Bozulmalar

julke

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim GTX 580 ekran kartim var (belki de vardi demeliyim). Oyun oynarken ekran görüntüsünde bazi renkli noktaciklar seklinde bozulmalar çikti, sonrasinda da oyun kapandi. Oyuna girmeyi iki-üç kez daha denedim yine ayni sey oldu ve sonuncusunda ekran kararip öyle kaldi. Ben de reset attim ama bu sefer de Windows'un Hos Geldiniz yazisi çikiyor ve ekranda yarim daireler seklinde renk bozulmalari olusup yine karariyor. Güvenli kipteyken ve ekran driverini sildigimde sorunsuz açiliyor. Ekran driverini güncelledigimde ise, Windows açilirken "attempt to reset the display driver and recover from timeout failed" hatasi aldim, reset attiktan sonra böyle bir hata almadan önceki gibi renk bozulmalari, ardindan kararma seklinde sorun devam ediyor. Su anda baska bir ekran karti taktim (9800 GT), GTX 580'in hata veren driveri yüklü oldugu halde sorunsuz çalisiyor bu taktigim eski kartim. Sizce sorun ne olabilir? Benim GTX 580 yalan mi oldu simdi yoksa bir çözümü var midir? Simdiden cevaplayan herkese tesekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı