GTX 650 Sistem BIOS Ekranında Takılma Sorunu

Hakan-Arslantaş

Hectopat
Yer
PC
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bir kaç haftadır bu sorunla uğraşıyorum artık sizlere sormak istedim. Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce oyun oynarken bilgisayar kendi kendini kapatmıştı. Sonrasında yeniden başlatmak istediğimde bilgisayarım açılmadı bios ekranında kaldı.

Bu olaydan sonra ekran kartını garantiye gönderdim (3 kere) ve her seferinde kartta bir sorun olmadığını en ağır oyunlarda test edilip bir sorunun gözlenmediğini söylediler. Bundan sonra anakartı gönderdim ve onda da aynı şekilde bir sıkıntı çıkmadı. Vatan Bilgisayar teknisyeni bize ekran kartı anakart uyuşmazlığı olduğunu söyledi. Fakat ekran kartını alalı 1 yıl olmuştu ve normalde böyle bir sorun yoktu. Arkadaşlar sorun bundan ibaret sizce sorun kaynağı nedir? Haftalardır uğraşıyorum fakat artık VatanBilgisayar bile bu duruma şaşkın
s9.gif
Ne zaman ekran kartını taksam bu durum oluyor. Ayrıca arkadaşlar diğer bir ekran kartım HD5570 de sistem sıkıntısız çalışıyor.
s20.gif
s14.gif
s20.gif

Sistem:

Amd Fx 4100 3.6 Ghz
Asus M5A78L-M 2000 Mhz
Nvidia GTX650 Ti Boost 2gb 192bit
Everest 600 Watt Red Edition
4 Gb 1333 Mhz ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı