GTX 650 Sistemde GTA 5 Kasma

Oğuz Oda

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün torrentten GTA 5 indirdim. Her şeyi yaptıktan sonra oyunu açtım, baktım çok kasıyor ve banka soygununda oyundan atıyor. Kaynaklanan problem nedir? Lütfen yardımcı olun.

Sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7 professional 64 bit
İşlemci: İntel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz, -3.2GHz
Bellek: 8192MB RAM
Directx Sürümü: DirectX 11
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 4040MB RAM

NOT: Bilgisayarımda çok virüs var. Yakında format atılcak bir de ekran kartım (Önerilen Sistem Gereksinimleri) girmiyor ama internette Geforce GTX 650 ile rahat 60 FPS'de oynandıgı yazıyor ve driverlar günceldir.
Fifa World ve Watch Dogs'da kasıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent üzerinden GTA V paylaşımlarında ekran kartına giren bir virüs varmış öyle söyleniyordu. Eger sisteminize bu virüs girmiş ise masaüstünde bile kasamalara sebep olacaktır. Buda oyun sırasında oyun performansını törpüler. Benim bilgisayarımada girmişti o kadar tarattım bir sonuc cıkmadı. Bende bastım formatı. GPU-Z programını indirin boşta iken ekran kartı kullanımına bakın. Sensor kısmında yer alıyor.

Technopat korsana destek vermiyor. Satın alsaydınız büyük bir ihtimalle böyle bir sorun yaşayıp burada yardım istemezdiniz. Haa bu arada Windows 7 tarih oldu Windows 8.1 kurun. Eğer sorun hala devam ediyorsa biz buradayız. Orijinalin sonuna dek ardındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…