GTX 650 Ti Boost ve 9600 GSO SLI olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erdem ü.

Hectopat
Yer
ankara etimesgut
Daha fazla  
Meslek
makina teknikeri.
Yeni bir sistem topladım parça parça zamanla. Tek eksiğim gpu ve power s. kaldı . Eski sistemimden kalan asus gso ultımate 384 MB gpu sunu kullanmaktayım.
Burda asıl sorum şu , Recep abi cevap verirse çok mutlu olurum.

GTX 650 ti boots almayı düşünüyorum , bu eski 9600 GSO kartımla sli yapabilir miyim ?

Yaparsam bana karı ne olur ?

Yapamazsam eğer ve karı olmazsa amd R9 270x gpu kartını almayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz bu kartı.

Recep abi diyecek sistemi tam yazmadan tam bişey diyemem diye.

• anakart :msı 970-a g46 amd am3+
  • cpu : amd fx serisi 8350
  • ram: gskill 8 GB 1866 mhz
  • power: 400 w eski bişey değiştircem gpu alınca
  • kasa: everest 707BK CAVALIER MidT ATX

Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum . Yalnız en fazla verebileceğim 550 tl gpu kartına. Şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
9600 GSO ile bu saatten sonra hiçbir kart SLI olmaz. 500 TL'ye alabileceğin en iyi kartlardan biri, eğer nVidia istiyorsan, budur: VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

PSU'nun marka ve modeli önemli tabi. Zira bu kart için 400 Watt PSU, hele ki eski bir model, biraz sakat bence.

AMD de alabilirim dersen: VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - R9 270 TurboDuo GDDR5 OC 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

Bu kartları aldıktan sonra 9600 GSO'yu çöpe atmaya bile uğraşmazsın.

9600 GSO'yu eskiciye bir paket mandal karşılığında okutursan kaçırma.

9600 GSO ile bu saatten sonra hiçbir kart SLI olmaz. 500 TL'ye alabileceğin en iyi kartlardan biri, eğer nVidia istiyorsan, budur: VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

PSU'nun marka ve modeli önemli tabi. Zira bu kart için 400 Watt PSU, hele ki eski bir model, biraz sakat bence.

AMD de alabilirim dersen: VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - R9 270 TurboDuo GDDR5 OC 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

Bu kartları aldıktan sonra 9600 GSO'yu çöpe atmaya bile uğraşmazsın.

Çok teşekkürler abi, biraz daha bekleyip Gtx 760 almaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı