GTX 650 Ti Counter Strike 1.6 FPS Sorunu

Faruk Dursun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Counter Strike'de FPS alamıyorum sistemimin iyi olmasına rağmen her şeyi denedim ekran kartı ayarlarından CS 1.6'yı seçtim ona özel ayarlar yapıp düşürdüm hepsini yine olmadı sanırsam CS 1.6'yı tanımıyor ekran kartım fakat yinede bir çözümü vardır elbet yardımlarınızı bekliyorum. Sistem özelliklerimi aşağıya bırakıyorum. :)

PEoyrN.jpg

Merhaba arkadaşlar Counter Strike'de FPS alamıyorum sistemimin iyi olmasına rağmen her şeyi denedim ekran kartı ayarlarından CS 1.6'yı seçtim ona özel ayarlar yapıp düşürdüm hepsini yine olmadı sanırsam CS 1.6'yı tanımıyor ekran kartım fakat yinede bir çözümü vardır elbet yardımlarınızı bekliyorum. Sistem özelliklerimi aşağıya bırakıyorum. :)

Eki Görüntüle 23734
Sorunun çözüldü mü?

Merhaba arkadaşlar Counter-Strike'de FPS alamıyorum sistemimin iyi olmasına rağmen her şeyi denedim ekran kartı ayarlarından CS 1.6'yı seçtim ona özel ayarlar yapıp düşürdüm hepsini yine olmadı sanırsam CS 1.6'yı tanımıyor ekran kartım fakat yine de bir çözümü vardır elbet yardımlarınızı bekliyorum. Sistem özelliklerimi aşağıya bırakıyorum. :)

Eki Görüntüle 23734

CS'nin ayarlarından D3D'yi seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı