Gtx 650 Tİ nasıldır?

Yer
Gebze
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı & ArtArtist
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o ekran kartını kullanıyorum ve öneririm güzel kart.

650Ti, orta seviyede iyi bir kart. Ama 398 tl verip 650Ti alacağına, ,üzerine 270 tl daha koyup GTX 760 alman daha akıllıca olur. Hafta sonu fiyat daha da düşer:

Msi Gtx760 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

270 lira kolay kolay koyulmaz. Monitör VGA girişli ise AMD kartlar dalgalanma yapabilir.

Kart güzel bende gtx650ti boost kullanıyorum. sistem derecelendirmesi 7.8 di takıp driverlerini kurduğumda biraz OC yaptım kendi isteğimle.

Ben kasa toplarken 2 kart arasında seçim yapmıştım. Biri Gtx650 ti boost, diğeri ise HD7850 2 GB. Ben Hd7850 2 gb seçtim bence daha iyi bir kart.
Kart güzel bende gtx650ti boost kullanıyorum. sistem derecelendirmesi 7.8 di takıp driverlerini kurduğumda biraz OC yaptım kendi isteğimle.

Ben kasa toplarken 2 kart arasında seçim yapmıştım. Biri Gtx650 ti boost, diğeri ise HD7850 2 GB. Ben Hd7850 2 gb seçtim bence daha iyi bir kart.

Aynı ikilemde bende kaldım VGA monitör kullandığım için seçimim gtx650ti oldu yoksa ben de biliyorum 7850 burun farkı ile önde

270 koyarım arkadaşlar da mac kurmaya çalışıyorum. O yüzden tercihim AMD değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…