O OceanWave Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #11 Çokta dalgalanma olmuyor çok dikkatli bakmak lazım. yiğit26 dedi: Aynı ikilemde bende kaldım VGA monitör kullandığım için seçimim gtx650ti oldu yoksa ben de biliyorum 7850 burun farkı ile önde Genişletmek için tıkla...
Çokta dalgalanma olmuyor çok dikkatli bakmak lazım. yiğit26 dedi: Aynı ikilemde bende kaldım VGA monitör kullandığım için seçimim gtx650ti oldu yoksa ben de biliyorum 7850 burun farkı ile önde Genişletmek için tıkla...
Ercan Altıntaş Megapat Katılım 6 Mart 2014 Mesajlar 39 Yer Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı & ArtArtist 18 Nisan 2014 #12 Silinen üye dedi: Çokta dalgalanma olmuyor çok dikkatli bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yakında led tv alcam mönütör niyetine AMD hariç hangi kartı almalıyım
Silinen üye dedi: Çokta dalgalanma olmuyor çok dikkatli bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yakında led tv alcam mönütör niyetine AMD hariç hangi kartı almalıyım
O OceanWave Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #13 O zaman en az Asus Gtx660 almalısın. Ercan Altıntaş dedi: Yakında led tv alcam mönütör niyetine AMD hariç hangi kartı almalıyım Genişletmek için tıkla...
O zaman en az Asus Gtx660 almalısın. Ercan Altıntaş dedi: Yakında led tv alcam mönütör niyetine AMD hariç hangi kartı almalıyım Genişletmek için tıkla...