Aynı ekran kartını farklı bir sistemde deneme imkanın var mı? Farklı sistemde ve farklı oyunlarda da bunu yapıyorsa kartınız son demlerini yaşıyor demektir.
Aynı problemi laptobumda yaşamıştım. Sonradan takılan 4 gb ram bozuktu cihaz sadece 4 gb ram ile çalışıyordu. Ram de yetersiz geliyor olabilir. Deneme şansınız varsa 4 gb daha takıp denemeniz iyi olacaktır.
Aynı problemi laptobumda yaşamıştım. Sonradan takılan 4 gb ram bozuktu cihaz sadece 4 gb ram ile çalışıyordu. Ram de yetersiz geliyor olabilir. Deneme şansınız varsa 4 gb daha takıp denemeniz iyi olacaktır.
Ekran kartı Yanıcak Gibi duruyor Benim de öyle olmuştu sonra monitör gitti ve Sinyal yok hatası aldım Kapatıp Açtığımda Ekran Kartı Ölmüştü yani Yanında Ünlem vardı . Peki sizin Ünlem işareti varmı Denetim masasından bakabilirsiniz .
Ekran kartı Yanıcak Gibi duruyor Benim de öyle olmuştu sonra monitör gitti ve Sinyal yok hatası aldım Kapatıp Açtığımda Ekran Kartı Ölmüştü yani Yanında Ünlem vardı. Peki sizin Ünlem işareti var mı Denetim masasından bakabilirsiniz.