GTX 650 Ti sistem görüntü vermiyor

Patrick90

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, depodan çıkardığım yeni model bir kasa vardı çalıştırmayı denedim. Monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ama kasa tıkırında çalışıyor. Tanıdığım bilgisayarcıya götürdüm anakartta statik elektriklenme ve ekran kartı arızası olmuş dedi. Ekran kartını çıkardığımda PC çalışıyor sağlam bir şekilde ama anlamadığım nokta ekran kartındaki pce yuvasının altında yeşil ışık yanıyor.(fanları dönüyor) yeni bir ekran kartımı almam gerek veya bu arızalı ekran kartını yaptırsam kaça maal olur?

Ekran kartı: NVIDIA GTX 650 Ti 2 GB.
Anakart: B85M-G.
RAM: 8 GB 1660 MHz.
İşlemci: i5 4.nesil.
PSU 550W.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sarı yeri silgi ile sil RAM'ların sarı yerlerini sil CMOS reset yap sonra BIOS pili al benim de öyleydi RAM 4 GB gözüküyordu şu an 6 GB gözüküyor.

O kasa bir kere bilgisayarcıya gittiyse hurda olmuştur.
Kasadaki ekran kartı çentik vidalarını ilk ben söktüğümü fark ettim daha önceden donanım değişikliliği oldunu sanmıyorum.
Sarı yeri silgi ile sil RAM'ların sarı yerlerini sil CMOS reset yap sonra BIOS pili al benim de öyleydi RAM 4 GB gözüküyordu şu an 6 GB gözüküyor.
Deniyorum sorunu yazarım hocam.
Kaliteli bir teknik servise götürün, 100 TL falan isterlerse yaptırın. Üstünü vermeyin, yeni kart alın. Zaten bu kartın 2.elleri 300-400 civarı.
Bu uyumluluk problemi varmış genel olarak bu sisteme uyumlu oyunlarda güzel fps alabileceğim ekran kartı varsa buraya paylaşabilirsin hocam.

RX 460-560-470-570 GTX 760-770 GTX 950,960(Coil Whine olup olmamasına dikkat et) GTX 1050-1050Ti-1060 olabilir.
Sıfır alacaksan GTX 1650-1650S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…