GTX 650 Ti Sistem Oyunları Açmama Sorunu

Alicem Doğan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2

Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Merhaba arkadaşlar. Sistem özelliklerim:

• Anakart : Asus P8 H61-M LE R2.0
  • İşlemci : İntel Core i3 3220 (O.C) 3.4 Ghz
  • RAM : Kingston Value 8GB (2x4) 1333 Mhz CL9
  • Ekran Kartı : Asus GTX 650 Ti Boost DirectCU II O.C 2GB 192 Bit GDDR5
  • Harddisk : WD Caviar Blue 500GB 7200 Rpm Sata 3.0 16 MB Cache
  • İşlemci Soğutucusu : Cooler Master Hyper TX3 Evo
  • Optik Sürücü : Samsung PSU : Cooler Master Elite Power 460W Kasa : Asus Stok Kasa Opsiyonel : 2 Adet 80mm Kasa fanı (Egzoz) 1 Adet 80mm LED Mavi Kasa fanı(Ön)
  • İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro 64 Bit

3 oyunda bunu gözlemledim. GTA:VC, NFS ProStreet ve AC Revelations.

• Öncelikle VC'i açmak istediğimde hiçbir şey olmuyor sadece bir saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra da hiçbir şey olmuyor. Bütün "Uyumluluk" ayarlarını denedim ama yine aynı sorun.
  • AC Revelations için de bir konu açmıştım fakat bulamadım. Sanırım silinmiş. Oyun orijinal ve kutulu. Ubisoft'tan tüm güncellemeleri yapıyorum fakat oyuna tıkladığım an hiçbir tepki olmuyor. Uyumluluktan da Windows 7, XP SP3 ve Vista SP2'yi denedim fakat yine olmadı.
Arkadaşlar aslında bu konuyu boşuna açmadım. Çünkü ilk 2 oyunu yani VC ve ProStreet'i arkadaşımın bilgisayarına kurdum ve onda hiçbir ayara veya çözüme gerek kalmadan çalıştı. Hem de onunki laptop ve benimkinden daha düşük sisteme sahip. Ekran kartı bile onboard. Sadece işletim sistemlerimiz aynı. Ben de düşünmeye başladım. Madem aynı işletim sisteminde çalışıyor, o zaman benim bilgisayarımda bir sorun var. Ama bu sorunu bir türlü bulamadım. Bu konuda inanılmaz derecede kafa yordum. Fakat sorunun kaynağını hiçbir zaman bulamadım. Ve Technopat Sosyal'de açtığım konular arasında en çok bu konudan yardım istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yardım yok sanırım ?

Oyunlarında bir sorun olabilir mi? VC ve ProStreet ile ilgili pek bir şey söyleyemem ama AC Revelations için aynı CD ile başka bir bilgisayarda denersen sorun sende mi oyunda mı anlayabilirsin.

Oyunlarında bir sorun olabilir mi? VC ve ProStreet ile ilgili pek bir şey söyleyemem ama AC Revelations için aynı CD ile başka bir bilgisayarda denersen sorun sende mi oyunda mı anlayabilirsin.
Normalde oyun açılıyor. Türkçe yama yaptım yine açıldı ama Türkçe gözükmüyordu. Yamayı kaldırıp tekrar denedim açılmadı. Oyunu kaldırıp tekrar denedim sıfırdan, yine açılmadı.

Oyunlar orjinalmi ?
ProStreet ve Revelations orijinal.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı