GTX 650 Ti sisteme Hackintosh sürümü önerisi

VII

Kilopat
Daha fazla  
RAM
4 GB Kingston Ddr2
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 120 GB
Ekran kartı
GTX 650 Ti
Anakart
G31mxp-K
İşlemci
X5450
Sistemim için hangi sürüm iyi olur? Windows 10'un yanına dualboot olarak kurmak istiyorum. 70 GB boş alan var, Windows 10 düzgün çalışsın diye 10 GB bırakacağım geri kalan 60 GB yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacOS Yosemite kurabilirsin çok yer kaplamaması için.

GTX 650Ti'nız GK106 varyantı olsa gerek, GK106 varyant GPU'lar macOS'te sorun çıkarıyor. Bozulmalara ve kararsızlığa yol açıyor, kurmanızı önermem. Yine de kuracağım derseniz de o anakartta UEFI yok sanırım, bu da uğraştıracaktır. OpenCore ile Legacy kurulum deneyenlerde hep sorunlarla karşılaştık, Clover denenebilir. Sürüm olarak RAM'den dolayı High Sierra önerebilirim.

Bir rehber paylaşabilir misiniz? ISO veya RAW dosyalarını nereden bulabilirim?

Anakartta UEFI olmadığı için Legacy kuracaksınız. Onun için de bazı işlemler gerek, bu mesajımdakileri takip edip boot etmeye çalışın.
Tek değişiklik olarak mesajdaki Catalina Recovery yerine bu High Sierra Recovery'si ile işlemleri yapmak.

Dostum benim işlemci harpertown config dosyalarının arasında harpertown yok yanlız. Nereden bulabilirim.

Yonah, Conroe, Penryn olan configle deneyebilirsiniz hocam.

Bootmismatch!
Bootfail!

USB'nin içindeki boot7 adlı dosyanın adını boot yapıp deneyin.

Gri bir ekran geldi. Devamı nasıl yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…