GTX 650 Ti ve i7 3770 sistem alınır mı?

Bütçe
3300

Hocam oyun harici mesela ya da Craft Rise falan oynasam oyun harici kaç yıl idare eder?

Hocam oyun harici mesela ya da Craft Rise falan oynasam oyun harici kaç yıl idare eder?

Hocam oyun harici gündelik işlerde kullanılacaksa 2 yıl gider gibi. Craft Rise gibi oyunları da rahatlıkla oynatır zaten.

Hocam peki parçalar sağlam mıdır fazla anlamıyorumda?

İkinci ele ne kadar güven olur bilmiyorum kimse sorun çıkmayacağının garantisini veremez. Gündelik işler için yeterli parçalar.

İkinci ele ne kadar güven olur bilmiyorum kimse sorun çıkmayacağının garantisini veremez. Gündelik işler için yeterli parçalar.

Ama gerçekten çok eski parçalar eğer acil değilse para biriktirmenizi öneririm.

60 FPS'ten kastığım akıcı oynatır mı?

Hocam peki 2 yıl falan idare eder mi?
Eder. Üst düzey oyunları oynatmaz ancak Valorant, GTA V gibi oyunları oynatır. CS2'de kaldırır diye düşünüyorum. Zira ben 550 Tİ, i5 2500, 8 GB Ram ile Mirage haritasında ortalama 75-80 FPS alıyorum. Toplayacağın bilgisayar daha fazla FPS alacaktır.

Evet oynatır ama dediğim gibi rakip 300 400 FPS alıyor olacak.

işlemci ye abartı bir fiyat çekilmiş i7 2600 bulunuyor 700 e aldım hemen hemen aynı performanstalar daha ucuza bulunur 1000 gibi ayrıca 650ti artık yetersiz en az 1050ti kullan bende var satmaya çalışıyorum şuan 5500xt geçicem

Yazdığım sistem ile birlikte Valorant'ta Poligonda 230-240 FPS civarı alıyorum. Normal oyunda genelde 150 FPS'den fazla alıyorum. Arkadaş bu FPS değerlerinden daha fazla alacaktır. Eğer bileğin tutuyorsa 400-500 FPS adamları elek edersin. Ayrıca çoğu kişi maksimum 240 Hz monitör ile oyun oynuyor. 400-500 FPS bir şeye yaramıyor.

Tamam hocam teşekkürler.

Bende FPS değil de monitörün Hz değerinin daha yüksek olması daha önemli diye biliyorum.

Elimde olan ekran kartı. Bütçemde o kadar yüksek değil işlemciyi araştırırım.

Hocam peki PSU yeterli olur mu?

Tamam hocam teşekkürler.

Bende FPS değil de monitörün Hz değerinin daha yüksek olması daha önemli diye biliyorum.
FPS yüksek değilse monitör Hz değerinin bir önemi kalmıyor. 50 FPS aldığın bir oyunda istersen 144 Hz monitörün olsun, yine oyun tatmin etmez. Senin dediğin şey tam tersi. 144 Hz monitöründe istersen 400 FPS al, yine bir şey değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…