GTX 650 veya R7 250, sizce hangisi?

fairlane

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Toplamaya çalıştığım masaüstü bilgisayarımı hâlâ bitirebilmiş değilim. Intel G3258 işlemci, Asus H81M-D anakart ve Corsair 8GB ram şu an elimde. Sizlere sormak istediğim soru şu an Vatan'da 227 lira olan Sapphire R7 250 ekran kartını mı, yoksa webdenal.com'da 236 lira olan Point Of View GeForce GTX650 ekran kartını mı almalıyım?

Sapphire R7 250 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Point Of View Geforce Gtx650, 2 Gb, Gddr5, 128 Bit, Ekran Kartı

@Felankor Hayatımda ikinci kez bilgisayar topluyorum ve bilgisayar adına tüm bildiklerimi bu tarz forum sitelerinden öğrendim. Dolayısıyla bilgi ve tecrübe konusunda sıkıntılı olduğum aşikar. Yani o kartı almayı düşünmüş olabilirim. :( Çok teşekkürler. :)

@berat öztürk Bütçemi bayağı zora soktum zaten, ekran kartına 100 lira daha verirsem bilgisayarı toparlayamam yarım kalır galiba.

İkinize de çok teşekkür ediyorum. Vatan Nata Vega şubesi evime 10 dakikadan daha az bir mesafede, ben kaçar. :)

Bence en az R7 265 alınmalı ekran kartı olarak. Diger kartlar alınmamalı para israfı.

Bence R9 270 alinmali , böyle kartlar alirsan her yil degistirmek zorunda kalirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı