Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #11 Vatan internetten yap dedi.
Serhat Aycin Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 441 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #12 Silinen üye dedi: Vatan internetten yap dedi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, internetten mail göndereceksin onlar sana kod verecek o koduda NVİDİA sitesine gireceksin, oradan sana aktivisyon kodu verecekler onuda uplay hesapından aktive edeceksin.
Silinen üye dedi: Vatan internetten yap dedi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, internetten mail göndereceksin onlar sana kod verecek o koduda NVİDİA sitesine gireceksin, oradan sana aktivisyon kodu verecekler onuda uplay hesapından aktive edeceksin.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #13 Tamam işte bende yaptım Ama hâlâ gelmedi.
Serhat Aycin Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 441 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: Tamam işte bende yaptım Ama hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende diyorumki, eğer Vatan bugün kodu verirse 30 Ağustos'a kadar girebilirsin.Vatan kodu vermesse bugun son gün.
Silinen üye dedi: Tamam işte bende yaptım Ama hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende diyorumki, eğer Vatan bugün kodu verirse 30 Ağustos'a kadar girebilirsin.Vatan kodu vermesse bugun son gün.