GTX 660 144 Hz monitör destekler mi?

Ademkacir35

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. 144 Hz monitöre geçmeye düşünüyorum pek bilgim yok çoğu kişi senin ekran kartı destekelemez falan diyor daha kötü görüntü alırsın falan. Valorant, CS, LoL falan oynuyor. Ekran kartı monitör destekleme gibi bir olay var mı? - GTX - i7 3770 işlemci.

oynadığınız oyunlarda ne kadar fps alıyorsunuz?

Uygun kablo kullanırsanız 144 Hz destekler. Tam olarak detayını bilmemekle beraber, DisplayPort kablosu veya HDMI 2.0 kullanmanız gerekiyor diye biliyorum.

Gtx 660 çok geride kaldı bence kaldırmayabilir çok emin değilim %70 kaldırmaz 1050 falan olması lazım

Hocam 1. sistemimde aktif olarak kullanıyorum. 144 Hz monitor kullanmak için çok düşük kalan bir kart.

Oyunlarda yüksek FPS almadığı için gerek yok demek istemişlerdir.

144 Hz destekler ama düşük ayarlarda bile 144 FPS alamazsınız çoğu oyunda.

Mevcut monitörünüz sağlamsa, 1080p ise ve ekran kartını yükseltmeyi düşünmüyorsanız şimdilik değiştirmeyin bence.
Ama sorunu varsa, zaten yeni bir monitör alacaksanız olabilir.

Oynadığınız oyunlarda ne kadar FPS alıyorsunuz?

120-190 arası ama format falan atarsam daha yükselir cok şey yükledim.
Hocam 1. sistemimde aktif olarak kullanıyorum. 144 Hz monitor kullanmak için çok düşük kalan bir kart.

Hocam FPS 120-180 arası yani şey diyenler oldu 144 Hz monitör alsanda 60 Hz yukarısnı falan göremessin gibisinden öyle bir şey olur mu yoksa FPS ne kadar alırsam o kadar Hz alır mıyım?
Mevcut monitörünüz sağlamsa, 1080p ise ve ekran kartını yükseltmeyi düşünmüyorsanız şimdilik değiştirmeyin bence.
Ama sorunu varsa, zaten yeni bir monitör alacaksanız olabilir.
monitör baya eskidi 10 yıllık felan 144 hz monitöre geçmek istiyorum her türlü 60 hz den iyidir yani
144 Hz destekler ama düşük ayarlarda bile 144 FPS alamazsınız çoğu oyunda.

Ya 120 - 130 stabil desek yine yetmezmi sorun yaşar mıyım oyunlarda yoksa rahatlıkla yine oynatır mı ( 10 yıldır 60 Hz görüyor bu gözler )
Gtx 660 çok geride kaldı bence kaldırmayabilir çok emin değilim %70 kaldırmaz 1050 falan olması lazıcok
cok pahalandı be reis
Uygun kablo kullanırsanız 144 Hz destekler. Tam olarak detayını bilmemekle beraber, DisplayPort kablosu veya HDMI 2.0 kullanmanız gerekiyor diye biliyorum.

Onları hallederiz ya ben sadece 144 Hz monitörü alsam oynadıgım FPS ile orantılı olarak Hz alır mıyım yoksa bazılarının dedigi gibi 60 Hz yukarısı almaz mıyım?

Bu devirde 144 Hz monitör altı alınmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…