GTX 660 düşük kullanım değerleri

• Konuyu başlatan mnbb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 382

mnbb

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar. 2 haftadır devam eden bir sorun var kartta. Belli başlı oyunlarda ekran kartını neredeyse kullanmıyor.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeyi denedim. Kasayı açıp içini temizledim ama fayda etmedi.
Sorunu ilk yaşadığım oyun Star Wars: Battlefront 2. oyun bedava olduktan yaklaşık 1 hafta sonra bu sorun ortaya çıktı.
Daha sonrasında FIFA 19 da denedim ama sorun onda da drop olarak devam etti.

Denemek için başka oyun yoktu elimde o yüzden League of Legends da denedim ama bir sorun çıkmadı. Her zaman aldığım sonuçları aldım.

İşlemci: i5 2500 4.2Ghz
Anakart: P8P67 EVO
RAM: 6 GB 1333MHz (sorunun RAM'den kaynaklanmadığına eminim.)
Çözünürlük: 1920x1200 60Hz.

Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
İyi forumlar. 2 haftadır devam eden bir sorun var kartta. Belli başlı oyunlarda ekran kartını neredeyse kullanmıyor.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeyi denedim. Kasayı açıp içini temizledim ama fayda etmedi.
Sorunu ilk yaşadığım oyun Star Wars: Battlefront 2. oyun bedava olduktan yaklaşık 1 hafta sonra bu sorun ortaya çıktı.
Daha sonrasında FIFA 19 da denedim ama sorun onda da drop olarak devam etti.

Denemek için başka oyun yoktu elimde o yüzden League of Legends da denedim ama bir sorun çıkmadı. Her zaman aldığım sonuçları aldım.

RAM: 6 GB 1333MHz (sorunun RAM'den kaynaklanmadığına eminim.)
Çözünürlük: 1920x1200 60Hz.

Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

İşlemciniz nedir birde oyun içi MSI Afterburner değerlerini atabilir misiniz?

İşlemciniz nedir
İşlemcimi yukarıda sonradan yazdım.
oyun içi MSI Afterburner değerlerini atabilir misiniz?
MSI Afterburner e ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Zaten oyuna girdiğim gibi ekran kartı kullanımı
%10 un üzerine geçemiyor. Tam olarak neye bakacağınızı söylerseniz size sonuçları söyleyebilirim.
Yeni bir ekran kartı almak için maddi durumum yeterli değil. Gerçekten biri yardım edebilir mi. Bilinen bir kaç şeyi denedim ama nafile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı