Buyurun arkadaşlar GTX 660 ekran kartım ile Far Cry 4 testini sizler için hazırladım. Grafik ayarlarında her şey Ultra, Anti Ailasing ve Ambient Occlusion kapalı. 1366*768 çözünürlükte. Yaklaşık 30~45 Fps civarı alıyorum.
Orijinal değil fakat tüm güncellemeleri yapıldı.Oyun orjinal mi ?
Monitörüm 18.5"Çözünürlük neden düşük ?
Muhtemelen yarısı Very High, yarısı Medium ayarlarda gene bu akıcılıkta oynarım. Benim asıl yapmak istediğim DSR ile 2K açmaktı fakat GeForce Experience tanımadı oyunu.kardeş sen hele çözünürlüğü 1920*1080 yap bakalım kaç FPS alıcan.bende de GTX 660 (3 GB 192 bit) var..
Evde Full HD TV var, bir ara üşenmesem pc'yi taşıyıp onda da test edeceğimİlk önce emeğe saygı sonra sorular gelmeli bana göre ellerinize sağlık hocam ama Full Hd'de test ederseniz süper olur![]()
P.Tesi günü 2K testi deneyeceğim, belki bir fikir verebilir.Açıkçası kart 1080p yi rahatlıkla kaldırır. Onun için çözünürlüğü sordum. Güzel test.
1080P monitörler için evet. Grafiklerden biraz fedakarlık gerekecektir.Elinize sağlık. Bu arada ''GTX 660 Far Cry 4'ü kaldırır mı'' sorusuna çok yüksek ayarlarda olmazsa da evet diye biliriz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.