GTX 660 ile PS3 takas edilir mi?

Arasanda PS3 bulamazsın kafelerde.

Zaten bende onu söyledim neden cevap verme gereği duydunuz

Ayriyeten de PS3 artık çok eski bir cihaz. Elektronik cihaz bu belirli bir ömrü var. Son kullanıcısı olma ihtimaliniz yüksek.

Elindeki sisteme işlemci güncellemesi yaparsan performansı artar. Ekran kartı olarak PS3'ten daha güçlü. Mantıksız bir takas olur. PS3 oyunlarını zaten PC'de de oynuyorsun.

PC'den cok sıkıldım hocam ya RDR2 FIFA 23 GTA 5 falan hepsini bitirdim.

Hocam o zaman ya genel olarak oyunlardan sıkıldın yada başa tür oyunlar denemen lazım. Ama PS3 alınca çok farklı bir durumu olmayacak.

Yine de eski nesil bir konsola geçmeni asla önermem hocam. Başka oyunlar dene, oyun dışında hobi bul, daha çok şey var pc çok kapsamlı bir cihaz. Bu dönemde Xbox Series S-X/PS5 dışında konsol kullanılmaz.

Yine de eski nesil bir konsola geçmeni asla önermem hocam. Başka oyunlar dene, oyun dışında hobi bul, daha çok şey var PC çok kapsamlı bir cihaz. Bu dönemde Xbox series S-X/PS5 dışında konsol kullanılmaz.

Hocam PC yorucu geliyor bana sadece oyun oynamak icin konsol PS3 istiyorum.

PS3'e Max kac oyun iner hocam.

Yani varsa bile en yeni 2010 yılından kalmadır.

PS3 şu an sadece koleksiyon olarak alınır takas için asla PC verilmez.

Hocam PC yorucu geliyor bana sadece oyun oynamak icin konsol PS3 istiyorum.

PS3'e Max kac oyun iner hocam.
İlla ben takas edeceğim diyorsan oyun konusu diskine bağlı. Slimler genellikle 320GB oluyor ki bir oyun ortalama 15-20 gb. Ona göre hesapla hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…