Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:00 #21 Ho. 436078 dedi: İlla ben takas edeceğim diyorsan oyun konusu diskine bağlı. Slim'ler genellikle 320GB oluyor ki bir oyun ortalama 15-20 GB. Ona göre hesapla hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Simdide ailem karsı cıkıyor yapma diye
Ho. 436078 dedi: İlla ben takas edeceğim diyorsan oyun konusu diskine bağlı. Slim'ler genellikle 320GB oluyor ki bir oyun ortalama 15-20 GB. Ona göre hesapla hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Simdide ailem karsı cıkıyor yapma diye
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.272 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:07 #22 Ömer02 dedi: Ho. Anladım hocam teşekkürler. Simdide ailem karsı cıkıyor yapma diye Genişletmek için tıkla... Ailen de biz de aynı şeyi düşünüyorsak bir bildiğimiz vardır hocam. Sen bizi dinle sonra kafanı duvara vurursun ben nasıl böyle bir takasa girdim diye
Ömer02 dedi: Ho. Anladım hocam teşekkürler. Simdide ailem karsı cıkıyor yapma diye Genişletmek için tıkla... Ailen de biz de aynı şeyi düşünüyorsak bir bildiğimiz vardır hocam. Sen bizi dinle sonra kafanı duvara vurursun ben nasıl böyle bir takasa girdim diye
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:20 #23 436078 dedi: Ailen de biz de aynı şeyi düşünüyorsak bir bildiğimiz vardır hocam. Sen bizi dinle sonra kafanı duvara vurursun ben nasıl böyle bir takasa girdim diye Genişletmek için tıkla... Vazgectim hocam teşekkürler.
436078 dedi: Ailen de biz de aynı şeyi düşünüyorsak bir bildiğimiz vardır hocam. Sen bizi dinle sonra kafanı duvara vurursun ben nasıl böyle bir takasa girdim diye Genişletmek için tıkla... Vazgectim hocam teşekkürler.