GTX 660 sistem toplama

Yasarefe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:

i5 3. nesil 3230M işlemci.

4 GB RAM (bu parça 8'e de çıkarılabilir.)

750 GB HDD.

Zotac GTX 660 2 GB 192Bit ekran kartı.

1700 lira uygun mudur? Fazla bütçem yok, 2. el alıyorum.

Oynadığım oyunlar; CS:GO, HOI4, Valorant, GTA 5 gibi oyunlar.

Sistem:

750 GB HDD.

Ben çok beğenmedim sistemi aslında.
Güç kaynağı nedir?
Anakart nedir?

Sistem:

750 GB HDD.

Ram DDR kaç? Kaç MHz? SSD şart. En azından 250GB almalısın.

Bahsettiğiniz işlemci mobil bir işlemci değil mi, nasıl bir sistem toplamaktan söz ediyoruz anlamadım.

Anladığım kadarıyla 2.el laptop alacaksınız. Bu halde ekran kartı 660"M" olmalı. 1700 tl ise uygun olduğunu düşünüyorum bu piyasada.

Mobil işlemciye nasıl GTX 660 takmayı düşünüyorsunuz? Özel anakart falan var herhalde.

Bilgisayardan fazla anlayan biri değilim zaten bu bilgisayarı hazır halde buldum ondan buraya konu açtım.
Hocam laptop işlemcisine nasıl GTX 660 takmışlar.

Bilmiyorum adamlar öyle koymuş fazla anlamıyorum maalesef.
Bahsettiğiniz işlemci mobil bir işlemci değil mi, nasıl bir sistem toplamaktan söz ediyoruz anlamadım.

Anladığım kadarıyla 2.el laptop alacaksınız. Bu halde ekran kartı 660"m" olmalı. 1700 TL ise uygun olduğunu düşünüyorum bu piyasada.

Pek bilmiyorum adamlar kasa ile beraber koymuştu bende buraya konu açtım ben toplamiyorum hazır halde alıyorum. Konuyu da masaüstü bilgisayar kısmına almıştım ama buraya taşınmış onu ben yapmadım.

Bilgisayardan fazla anlayan biri değilim zaten bu bilgisayarı hazır halde buldum ondan buraya konu açtım.

Bilmiyorum adamlar öyle koymuş fazla anlamıyorum maalesef.

Pek bilmiyorum adamlar kasa ile beraber koymuştu bende buraya konu açtım ben toplamiyorum hazır halde alıyorum. Konuyu da masaüstü bilgisayar kısmına almıştım ama buraya taşınmış onu ben yapmadım.
Muhtemelen dolandırıcı satıcıyı atar mısınız?

Aslında mobil soketli mini-ITX anakartlar var ama burada GTX 660 konuşuyoruz. Muhtemelen Turbox tarzı Micro-ATX bir anakart var. Yine muhtemelen dandik bir güç kaynağı da var. Alınmaz derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı