ITRITrollDipper Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #1 Herkese merhaba Technopat ailesi. Size bir sorum olacakti. Ben GTX 660 Tİ (3GB) Ekran kartına sahibim. Sizce just cause 3 acar mi ? Açarsa hangi grafiklerde acar ? Just cause 3 minimum gtx 670 istiyor. Dosya Ekleri images.jpg 25,9 KB · Görüntüleme: 410 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2015
Herkese merhaba Technopat ailesi. Size bir sorum olacakti. Ben GTX 660 Tİ (3GB) Ekran kartına sahibim. Sizce just cause 3 acar mi ? Açarsa hangi grafiklerde acar ? Just cause 3 minimum gtx 670 istiyor.
the-pro Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #2 Açar diye düşünüyorum. Açarsa da orta-düşük arası oynarsınız. O kart daha o kadar eskimedi.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.098 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #3 Burada GTX660 ile yapılmış, 660TI bulamadım. Ancak 660'tan biraz daha iyi FPS vereceği için tahmin edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 13 Aralık 2015
Burada GTX660 ile yapılmış, 660TI bulamadım. Ancak 660'tan biraz daha iyi FPS vereceği için tahmin edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I Ibrahim S. Hectopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #4 Just CAuse 2 atmışsınız. @BigSmoke