GTX 660 Tİ sistem vs R9 280 DUAL-X sistem

Nebukadzer

Megapat
1 . SİSTEM
  • Corsair carbide spec-02
  • Sapphire r9 280 dual-x
  • AMD FX6300
  • Corsair vengeance 2x4GB
  • MSI 970A-G43
  • Hatırlayamadım ama 600 watt.
  • 1TB HDD

2 . SİSTEM
  • ASUS P7 P55D-E DELUXE SLI
  • INTEL I5 760 ( Cooler Master Hyper 212 EVO soğutucusu ile )
  • Asus Twin Razor GTX 660 ti (2 adet - SLI)
  • Corsair XMS3 6GB (3x2GB) DDR3 2000 MHz
  • WD VelociRaptor 250 GB - 10.000 rpm
  • WD 750GB
  • OCZ Fatality 750W
  • Thermaltake Tsunami Dream ( Yan giriş anahtarı kayıptır, bir üst pencere takıp çıkarılan blueray player yüzünden açıktır )

Hangi sistem daha performanslıdır, artıları eksileri nedir, hangisini tavsiye edersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi sıfırdanmı toplayacaksınız? Herhalde şaka yapıyorsunuz.

2.sistem de bulunan işlemci ve anakartı kullanmış biri olarak çok güçlü olduğunu ve memnun kaldığımı söyleyebilirim, fakat arkadaşların da dediği gibi böyle bir sistem sıfırdan toplanmak için gereksiz masraf olur ikinci el yada şuan ki kullandığınız sistemler arasında tercih yapıyorsanız 2.sistem diyorum işlemcisi oldukça güçlüdür ki soğutucusu olduğu sürece turbo açık şekilde sürekli stabil 3.80 de kullanabilirsin fakat sıfırdan toplanmaz eğer ki bütçeden kaynaklı diyorsan bütçeni belirt bir çok arkadaşım burada kendi bilgisayarını toplar gibi ilgilenir.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar , uyarı aldığımdan cevap yazamadım . Bu sistemi tabikide sıfır değil ikinci el olarak alcam . Benim de kafama yatan sistem ikinci sistem . Tek düşüncem bu işlemciyle slı yapınca tam verim alabilrmiyim? Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim .

İşlemci gayet yetecektir fakat bir oyunu en düşük ayarlarda iken açtığınız zaman bir ihtimal işlemci yetişemeyebilir bunu da sanmıyorum açıkçası ama GTX 660 Ti yerine R9 280X daha mantıklı gibi geldi benim görüşüm zaten ikisi birbirine denk kartlar R9 280X çok az bir farkla önde oluyor testlerde ama SLI nasıl olur cidden deneyen kullanan birine danışmak gerek bios üzerinden ram ve işlemci ayarlarını temiz yaparsan turbo açık şekilde stabil kullanabilirsin bence. Ama bu sisteme kaç para vereceksin o bütçeyi belirtirsen belki daha güncel ve güçlü bir sistem toplanabilir ona bakabiliriz kolay gelsin.

Bence de takas edilebilir yani monitörün var ise daha masrafsız ve güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…