ITRITrollDipper Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #1 Ben GTX 660 Tİ (3GB) ekran kartına sahibim. Sizce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege açar mı? Açarsa hangi grafiklerde açar?
Ben GTX 660 Tİ (3GB) ekran kartına sahibim. Sizce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege açar mı? Açarsa hangi grafiklerde açar?
B BySc Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #2 Her şu oyunu açar mı diye başlık açacağına her sorunu tek bir başlıkta sor bro.Ayrıca youtube da istemediğin kadar videosu vardır. bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Her şu oyunu açar mı diye başlık açacağına her sorunu tek bir başlıkta sor bro.Ayrıca youtube da istemediğin kadar videosu vardır. bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ITRITrollDipper Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #3 Bizde biliyoruz videolara bakmayı lakin hangi video doğru nerden bileyim? Sizler bilgisayarla araniz iyi olduğu için soruyorum.
Bizde biliyoruz videolara bakmayı lakin hangi video doğru nerden bileyim? Sizler bilgisayarla araniz iyi olduğu için soruyorum.
B BySc Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #4 Burda zaten sadece ekrankartı ile kesin bir sounuca ulaşamayız 660 ti işlemci ram sdd olup olamması bile etkiliyor oyunları.tüm sorularını bir başlıkta yazarsan ceza yemezssin hemde forumda fazlaca post olmaz. senin için dedim.
Burda zaten sadece ekrankartı ile kesin bir sounuca ulaşamayız 660 ti işlemci ram sdd olup olamması bile etkiliyor oyunları.tüm sorularını bir başlıkta yazarsan ceza yemezssin hemde forumda fazlaca post olmaz. senin için dedim.