Teybinx Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #11 evet anlaşıldı ben o vakit benimkini satılığa çıkartayım sonrasında güncel güzel bir kart alayım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
evet anlaşıldı ben o vakit benimkini satılığa çıkartayım sonrasında güncel güzel bir kart alayım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 16 Kasım 2014 #12 Teybinx dedi: evet anlaşıldı ben o vakit benimkini satılığa çıkartayım sonrasında güncel güzel bir kart alayım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... Acele etme, GTX960'ın çıkmasına aylar var. 2015'in ilk çeyreği olarak göründüğüne göre Mart ayına kadar bile sarkabilir.
Teybinx dedi: evet anlaşıldı ben o vakit benimkini satılığa çıkartayım sonrasında güncel güzel bir kart alayım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... Acele etme, GTX960'ın çıkmasına aylar var. 2015'in ilk çeyreği olarak göründüğüne göre Mart ayına kadar bile sarkabilir.