GTX 660M overclock yapılır mı?

Isınmayı çözdüğünüz zaman eski sağlam performansına geri döner ısındığı için kart MHz değerlerini en dibe vuruyor ama yine de işe yaramıyor belliki ısınıyor laptop ise garanti servisine veriniz veya içini açıp iyice bir temizleyin macun vs. yenileyin ısıyı düzeltin ısı düzelmediği sürece hiçbir şekilde performans artamaz aynı şey işlemciler içinde geçerli. Zorlamayın daha fazla belliki bir laptop kullanıyorsunuz. "m" serisi ekran kartı kullandığına göre. Laptoplarda ekran kartı yanması demek direkt anakartın yanması demektir hiç zorlamayın PC'yi temizleyin veya bir uzmana başvurun o da olmadı servise verin, servis dışı kalmış ise para isterler. Kendiniz yapamıyorsanız verin parayı onlar halleder.

Daha büyük bir fan iş görür mü hocam.
PC'yi hiç temizledin mi?

Hocam aklıma takılan bir şey var öncelikle 4-5 ay önce temizlettim ve temizlettiği zaman bu PC'nin fanı kırılmıştı servise yolladım normalde bu PC'de Turbo fan var tuşa bastığınızda daha hızlı dönüyor ama orijinal parçayla değiştiğini söylediler bana neyse artık Turbo fan tuşuna bassamda aynı hızda dönüyor orijinal parça değildir değil mi?

Hocam aklıma takılan bir şey var öncelikle 4-5 ay önce temizlettim ve temizlettiği zaman bu PC'nin fanı kırılmıştı servise yolladım normalde bu PC'de Turbo fan var tuşa bastığınızda daha hızlı dönüyor ama orijinal parçayla değiştiğini söylediler bana neyse artık Turbo fan tuşuna bassamda aynı hızda dönüyor orijinal parça değildir değil mi?

Parça orijinaldir ama kırılanla aynı model olmayabilir. Servise gidin ve durumu anlatın.

Daha büyük fan derken? laptop içine büyük fan takılmaz zaten bu alt tarafa ek olarak alınan fanlardan diyorsanız onlar en fazla 4-5c azaltır çoğunlukla iş yine servise kaldı veya fanı internetten kendiniz alıp takın pc modeli vs. yazın fanı alın takın

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı