Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2012 #11 Erhan Göğüş dedi: HD 6850 GTX 670'den daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Ha? Bunu ben ve buradaki pek çok kişide gayet iyi biliyor da sana bu cevabı yazdıran nedir?
Erhan Göğüş dedi: HD 6850 GTX 670'den daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Ha? Bunu ben ve buradaki pek çok kişide gayet iyi biliyor da sana bu cevabı yazdıran nedir?
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 28 Ekim 2012 #12 AMD düşmanlığı Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2012
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #13 Hocam bu amaçla sormadım. Neden bunu belirttiniz onu anlamadım.
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 29 Ekim 2012 #14 OmerGndz dedi: Hocam bu amaçla sormadım. Neden bunu belirttiniz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben bu amaçla sorduğunuzu anladım. Büyük bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2012
OmerGndz dedi: Hocam bu amaçla sormadım. Neden bunu belirttiniz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben bu amaçla sorduğunuzu anladım. Büyük bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #15 He o zaman GTX 550 HD 7990'dan daha yavaş, Nvidia düşmanlığı. Böyle bir karşılaştırma olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2012
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 29 Ekim 2012 #16 Olamaz. AMD düşmanlığı derken şakasına dedim. Böyle konular artık sıkıcı tartışma. Şu iyi bu iyi bu daha üstün gibisinden İyi geceler...
Olamaz. AMD düşmanlığı derken şakasına dedim. Böyle konular artık sıkıcı tartışma. Şu iyi bu iyi bu daha üstün gibisinden İyi geceler...
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #17 real_king dedi: Bu soruları sormadan önce bir düşün, ekran kartına 1000 TL üzeri bir para vereceğim oyun açar mı ? Tabi ki her oyunu açar. Genişletmek için tıkla... İşin maliyetinde mevsres dedi: O oyunu şimdi çıkmadan bilemeyiz, ama HD 6850 bile en üst ayarlarda oynatır. Hic Assassin's Creed serisi oyunları oyun testleri tablosunda gördünmü hiç? Bunlar diğer oyunlara göre az zorlar sistemleri. Genişletmek için tıkla... Bütçe dostu Emrah Erhan Göğüş dedi: HD 6850 GTX 670'den daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Genellemiş Berkay Mert Koçak dedi: 4XMSAA, 16X, Ultra, HBAO çok rahat bu ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... Bu da oyuna çoktan girmiş Daha nice yorumlar göreceğiz ey Technopat
real_king dedi: Bu soruları sormadan önce bir düşün, ekran kartına 1000 TL üzeri bir para vereceğim oyun açar mı ? Tabi ki her oyunu açar. Genişletmek için tıkla... İşin maliyetinde mevsres dedi: O oyunu şimdi çıkmadan bilemeyiz, ama HD 6850 bile en üst ayarlarda oynatır. Hic Assassin's Creed serisi oyunları oyun testleri tablosunda gördünmü hiç? Bunlar diğer oyunlara göre az zorlar sistemleri. Genişletmek için tıkla... Bütçe dostu Emrah Erhan Göğüş dedi: HD 6850 GTX 670'den daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Genellemiş Berkay Mert Koçak dedi: 4XMSAA, 16X, Ultra, HBAO çok rahat bu ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... Bu da oyuna çoktan girmiş Daha nice yorumlar göreceğiz ey Technopat