Çözüldü GTX 670 sistemde Kod 43 0000002B hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reflesit

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartımda Aygıt Yöneticisi'nden "kod43 hatası, sorun kodu: 0000002B" alıyorum. Ekran kartı driverları yükleyemiyorum.
Denediğim yöntemler: Format, BIOS Update, tüm driverları silip temiz driver kurulumu, eski driver kurmayı denedim sorunum hep aynı.
Ekran kartım eski ve NVIDIA tarafından artık desteklenmediğini biliyorum. Dün oyun oynarken elektrik kesintisi yüzünden PC 2 kere kapandı, birkaç saat sonra ekranımda neredeyse her yerinde farklı renkler belirdi. PC'ye res atınca NVIDIA driverlarının kurulu olmadığını fark ettim. Ekran kartında fiziksel bir hasar mı var diye düşünüyorum şu an. Ekran kartında bu uyarı ile sorun gözüküyordu "kod43 ve 0000002B" bu kod ne anlama geliyor bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    3,8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Vram arızası imiş, tamir ettirdim 1 ay sonra yine bozuldu. Bilgilendirmek için ekliyorum.
Kartınızda soğuk lehim veya VRAM arızası bulunmaktadır.

MODS/MATS ile test edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vram arızası imiş, tamir ettirdim 1 ay sonra yine bozuldu. Bilgilendirmek için ekliyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…