bilalsasmazz Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Arkadaşlar merhaba GTX 670 kart kullanıyorum fakat Valorant'ta NVIDIA Reflex ayarı gözükmüyor. Neden kaynaklı olabilir acaba? Driver son sürüm.
Arkadaşlar merhaba GTX 670 kart kullanıyorum fakat Valorant'ta NVIDIA Reflex ayarı gözükmüyor. Neden kaynaklı olabilir acaba? Driver son sürüm.
The Yellow Sunflower Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 23 Mart 2022 #2 GTX 670, Nvidia Reflex'i desteklemiyor.
bilalsasmazz Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #3 The Yellow Sunflower dedi: GTX 670, NVIDIA Reflex'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Fakat NVIDIA denetim masasında düşük gecikme modu seçeneği aktif. Ayrıca daha geçen sezona kadar o özellik aktifti
The Yellow Sunflower dedi: GTX 670, NVIDIA Reflex'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Fakat NVIDIA denetim masasında düşük gecikme modu seçeneği aktif. Ayrıca daha geçen sezona kadar o özellik aktifti