GTX 680 Sistem Toplama

Makaleler
5
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar öncelikle sistem toplama üzerinde sürekli çaba sarf ederek öğrenmeye çalışıyorum ve yaklaşık 2 sene sonra iş hayatına başladığımda kendim toplamak istiyorum ve de sizin de bilgilerinizi, düşüncelerinizi öğrenmek benim için büyük bir avantaj olacaktır. Sistemi şu şekilde topladım eminim ki desteğe ihtiyacı vardır.

Yabancı bir websitesinden topladım arkadaşlar.

Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor

Cooler Master Seidon 120V 86.2 CFM Liquid CPU Cooler

MSI Z97-GAMING 7 ATX LGA1150 Motherboard

G.Skill Sniper Gaming Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory

Samsung 840 EVO 250GB 2.5" Solid State Drive

Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive

Asus GeForce GTX 680 2GB Video Card ( Emin değilim açıkçası fakat iyi bir ekran kartı olduğu söyleniyor)

Cooler Master Silent Pro Gold 1200W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply ( Fazla olabilir )

Cooler Master 690 III ATX Mid Tower Case

1- Sistem niye buradan toplandı?
2- Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
3- Bu ürünlerden daha iyileri Vatan, Eksen Bilgisayar gibi sitelerde de toplanabilir.

Bütçenizi belirtirseniz sevinirim. GTX680 biraz eskidi artık.

Merhabalar, buradan karşılaştırmak benim için daha iyi olduğu en azından daha anlaşılır olduğunu söyleyebilirim.
Türkiye'de yaşıyorum fakat parçaları belki yurtdışından alabilirim ama büyük olasılıkla buradan alacağım.

Bütçem ilerde çalışacağım için 3000-4000TL olabilir açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından almayın. Zira gümrük ücreti ve %20 vergi derken, fiyatları TR ile eşit olur. Ayrıca alacağınız ürünlerin garantisi olmaz. Garanti aramak için oradan oraya dolaşırsınız.

Sistem hazırlıyorum. Vatan Bilgisayar uygun mudur?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı