GTX 680 ve i3 3240 Darboğaz

^ !KarambiT! ^

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir tane GTX 680 AMP ekran kartı gördüm. 450 TL idi fiyatı. Sizce almalı mıyım ? Yoksa almışken sıfır mı almalıyım ? 450 TL'ye sıfır GTX 750 Ti alacağıma bunu almak daha mantıklı geldi bana.
Bu sisteme darboğaz olur mu ?

I3 3240 3.4 Ghz Intel Core
8 Gb Kingston 1333 Mhz RAM
600 Watt Xigmatek XCalibre 80+ PSU
H61M-S2PV Anakart Gigabyte

Son düzenleyen: Moderatör:
750Ti alın, kafanız rahat etsin.

Bence GTX 680 al. Daha performanslı bir kart. Güç kaynağın da yeterli. Oyunlarda daha fazla FPS alırsın.

AMP dediğine göre Zotac markası. Hem de ikinci el ürün satın alacaksın. Güvendiğin biri mi yoksa tanımadığın birinden mi alacaksın ? Güvenebiliyorsan GTX 680 ile GTX 750 Ti arasında ciddi performans farkı var. Bariz daha üstün bir kart GTX 680. Karar senin, kart iyi durumda diyebiliyorsan al derim ben ama Zotac olupta ikinci el olması açıkçası beni ürküttü.

Bence GTX 680 al. Daha performanslı bir kart. Güç kaynağın da yeterli. Oyunlarda daha fazla FPS alırsın.

Yalnız 750Ti güncel mimari, güncel sürücüler, düşük güç tüketimi gibi özelliklerle geliyor. F/P ürünü olması da cabası. 680 eskimeye başladı diyebiliriz. İlla ki FPS önemli diyorsanız, GTX 960 var.

O zaman GTX 680 fiyatına GTX 970 var.

Ben de yeni mimari almayı tercih ederim ama GTX 680 ile GTX 750 Ti kıyaslamak çok abes kaçar. Aralarında %50 ye yakın performans farkı olan iki kart.
Ben kendime alıyor olsam muhtemelen GTX 750 Ti alırdım. Ben olaya aynı zamanda elektrik faturası olarak da bakıyorum faturamı kendim ödediğimden dolayı. Arada 140 watt gibi ciddi bir fark var. Bir evin tüm aydınlatmasının harcadığı enerjiden fazlası demek bu. Ama alacak kişi performans açısından soruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…