GTX 690 alınır mı?

Yani dostlar yazacağınız yorumlar şuanda ki ekran kartı ile kıyas yaptığım da sizce mantıklı olur mu ?

Tamir görmüş ve bu kadar eski karta 2000 vermek mantıksız 1650 ya da RX serisi alın daha iyi o fiyata.

Yani hocam pazarlık ile 1500 e almayı düşünüyorum

Hocam yıllarca GTX 680 kullandım. 2x 680 (çift GPU kullanabilen oyunlarda) çok güzel çalışır. Ki GTX 680 den RX 580 8GB'a geçmiştim. Hakimim demek istemem fakat bilmiyor değilim.

Belleği 4 GB ve mimari eski. Üstelik trafo (300W). RX 5xx serisi kartlar varken bulaşılmaz. Dediğim gibi bu fiyat aralığında RX 580 8 GB bile bulunabilirken bu kart gereksiz ve pahalı.

Fakat dostlar güzel yorumlar için teşekkürler ama birisi alınır diyor birisi alınmaz diyor dediğim gibi şu an da 550 Ti kullanan birisiyim bu kart ile arası da dünyalar var öyle sürekli oyun oynayan bir insan değilim şu anda ekran kartını görseniz ağlarsınız haftanın bir günü ve geceleri oturuyorum sadece 7/24 oturan birisi değilim yani.

Size RX580 daha mantıklı olur. Şimdi power değiştirmekle onla bunla uğraşmayın madem.

Sürekli oynasan da oynamasan da GTX 690 alınmaz.
Daha az güçte tüketen benzer ve daha iyi performans kartlar var o piyasada. Sen anlamamakta ısrar ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…