GTX 690 alınır mı?

Tek seçeneğin GTX 690 değil. Tonla alternatif var.

9xx nesil kartlara ölecek diyoruz, önermiyoruz siz 6xx nesil kart bakıyorsunuz. Güç demek değil ki her şey vadesi doldu dolacak bir ayağı çukurda olan bir kartı alacaksınız. Büyük ihtimalle aldıktan sonra satamayacaksınız.

Bu sene artık ben 750ti falan da önermeyeceğim gerçekten eski nesil donanımların sıkıntıya düşmesi yakındır.

gtx 960 da alabilirsiniz ama yine siz bilirsiniz kartlarla biraz araştıra bilirsiniz

Dostlar RX570 safir buldum 1600 TL sizce bu daha mı mantıklı?

2200 TL ye rx580 8 GB var hangisi mantıklı arada çok fark var mı 600 fazla verip 580 almak mantıklı mı ? Buna değer mi ?

2200 TL ye rx580 8 GB var hangisi mantıklı arada çok fark var mı 600 fazla verip 580 almak mantıklı mı ? Buna değer mi ?
Tabikide rx 580 cok iyi kart ama şu an fazla para vermene gerek yok cok da vaktim olmadığını söyledin bence rx 570 al istediğin oyunu kaldırır zaten

GTX1060 ya da GTX1650S'de bakabilirsiniz, o fiyatlara. GTX690 işlem görmüş çünkü, belki 1 hafta içerisinde bozulacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…