GTX 720 ve E5400 oyun performansı nasıl olur?

Clowerd

Hectopat
ASUS P5G41T-M LX, bu anakartta GTX 750 2 GB 128 Bit ve Xeon E5450 iyi bir performans verir mi? Daha iyi önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek sanmıyorum eskidi biraz bu sistem.

Pek sanmıyorum eskidi biraz bu sistem.

Hocam eski ama bende arkadaşın gidip Cyberpunk oynamaya çalışacağını sanmıyorum. Bence idare ider bir sistem. Bende R7 240 var ve GTA 5 kasmadan 768p oynuyorum. Valorant'a gelirsek 100 FPS alıyorum. Arkadaş bundan yola çıkarak anlayabilir az çok ne kadar FPS alacağını. (Valorant işlemci oyunu biliyorum.)

ASUS P5G41T-M LX, bu anakartta GTX 750 2 GB 128 Bit ve Xeon E5450 iyi bir performans verir mi? Daha iyi önerileriniz var mı?

Valorant CS LoL GTA 5 tarzı oyunları çok tatmin verici şekilde oynarsın ancak RAM'in 8 ve olması gerekir 4+4 şeklinde kullanabilirsiniz ve sanırım MHz hızı 1066 destekliyor ve OC ile 1333 MHz oluyor diye biliyorum.

GTAV Valorant tarzı oyunlarda tatmin eder ayrıca başlıkta GTX 720 yazıyor öyle bir kart yok haberin olsun.
Ben başlığa başka bir şey yazmıştım ama onaylanırken bir şeyler olmuş sanırım kart gtx 750.
Valorant CS LoL GTA 5 tarzı oyunları çok tatmin verici şekilde oynarsın ancak RAM'in 8 ve olması gerekir 4+4 şeklinde kullanabilirsiniz ve sanırım MHz hızı 1066 destekliyor ve OC ile 1333 MHz oluyor diye biliyorum.
1280x1024 Çözünürlükte Yüksek ayarlarda iyi bir performans alır mıyım yani?

Ben başlığa başka bir şey yazmıştım ama onaylanırken bir şeyler olmuş sanırım kart GTX 750.

1280x1024 çözünürlükte yüksek ayarlarda iyi bir performans alır mıyım yani?

Evet.

Yani en azından akıcı şekilde oynarsın FPS verebilmem mümkün değil onları anca YouTube'da falan bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…