O kart ve RAM ile işlemcinizi bilmesem bile şunu diyebilirim Denk bir kart ile GTA 5 oynadım ve 35FPS üzerini ancak gökyüzüne bakarsanız görürsünüz. Allah aşkına yanlış bilgi vermeyin hayatında GT730 kullanmamış insanlar neler söylüyor ya.
Bilgisayar sadece ekran kartından ibaret değil işlemci nedir? Ama eğer işlemciyi boş ver ekran kartının gücü yetiyor mu dersen evet GTA 5 oynatır o kart.
O kart ve RAM ile işlemcinizi bilmesem bile şunu diyebilirim Denk bir kart ile GTA 5 oynadım ve 35FPS üzerini ancak gökyüzüne bakarsanız görürsünüz. Allah aşkına yanlış bilgi vermeyin hayatında GT730 kullanmamış insanlar neler söylüyor ya.
Gtx 730? Gt 730'da 720p'de 30 fps alırsınız ama şöyle birşey var. 4 gb Ram? Sistem zaten 2 gn ram yiyor gta 5'e birşey kalmıyor gta 5 minimum 4 gb ram istiyor. Oda minimum.