GTX 745 GTA 5 performansı

Bartu Cihan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat youtube kanalındaki Asus M70AD Masaüstü bilgisayar incelemesi videosunda GTA 5 performansında 20-30 FPS alırken diğer bir Asus ROG G20AJ GTA 5 performansında ise 50-60 FPS değeri verdiğini farkettim. Bu iki sistemin içindeki ekran kartıda Nvidia GeForce GTX 745. Bunun sebebi ne olabilir? Biraz kafam karıştı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Technopat youtube kanalındaki Asus M70AD Masaüstü bilgisayar incelemesi videosunda GTA 5 performansında 20-30 FPS alırken diğer bir Asus ROG G20AJ GTA 5 performansında ise 50-60 FPS değeri verdiğini farkettim. Bu iki sistemin içindeki ekran kartıda Nvidia GeForce GTX 745. Bunun sebebi ne olabilir? Biraz kafam karıştı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Belki detay ayarları ve çözünürlük farkları vardır. Dikkatlice kontrol ettiniz mi?

Oynarsınız rahatlıkla.
Bütün ayarlar en düşükte olmak kaydıyla.
Asus ROG G20AJ GTX 745 GTA 5 performansı videosunda yüksek ayarlar ile 50-60 fps civarı oynuyorlardı ki benim alıcağım bilgisayar ondan daha performanslı diye düşünüyorum İ7 4790 işlemci 12gb ram GTX 745 Ekran kartı ben öyle umuyorum ama bakalım alıp görücez.

Bütçe belirtin sistem toplayalım.
Sistem toplamayı çok isterdim ki biliyorum hazır bilgisayarlardan daha performanslı oluyor fakat şöyle bir durum var kredi kartı kullanmadığım için elden taksit ile alıcam yoksa 3000 tl ye kadar bir bütçem var kredi kartı kullanmadığımdan ve peşin alamıyacağımdan böyle bir sorun mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı