GTX 750 alınır mı?

TunasKakaleys

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, GTX 750 almayı düşünüyorum oynamak istediğim oyunlar: LoL, Valorant, CS:GO, GTA 5. aynı zamanda Left 4 Dead 2, portal 1,2 ,The Sims, FIFA 22 çıkınca FIFA 23 gibi oyunları da oynamak istiyorum nedeni ise: Ekran kartımın oldukça eski olması ve Valorant gibi oyunlarda 800x600 en düşük ayarlarda 10 FPS alması. Şu anki ekran kartım: NVIDIA GS 8400 aynı zamanda yanında 8 GB RAM ve i5 3470 almayı düşünüyorum beni de 3-4 sene idare etsin yeter sizce bu oyunlar için yeter mi?

Ne kadara alacaksınız?

Böyle bir sisteme para yatırmak pek mantıklı değil. Halihazırdaki sistemi satıp üzerine para ekleyip final bir bütçeyle gelip konu açın. 6000-7000 baremlerinde güzel bir APU sistem toplanabilir.

Ama hiç darboğaz testi yapmadım.

Tamamdır. Peki. Size daha iyi bir seçenek sunuyorum ama istiyorsanız GTX 750 alın.

Tamam iyi güzel de hangi markasını alayım? Siz kimi öneriyorsunuz? Benim bulduğum Turbox.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür kartları alıp yanına güçlü bir işlemci koyarak işlemciye yüklenen oyunları gayet rahat bir şekilde yüksek FPS değerleri alabiliyorlar, o kartlara rağmen. Böyle bir kart alıp yanına güçlü bir işlemci koymayacaksan belki 4.nesil Intel işlemcisi iş yapabilir zira neredeyse 7.nesil ile aynı performansa sahipler ama bu yeterli olur mu zannetmiyorum maalesef. Kasanın DDR3 olduğunu tahmin ediyor ve bir RAM takviyesi yapılmasının makul olabileceğini düşünüyorum zira DDR3 RAM'ler uygun fiyata bulunabilir gerek indirimle gerek ikinci el ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…