GTX 750 DVI to VGA dönüştürücü ile kullanılabilir mi?

Captain Who

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 750 ekran kartını DVI to VGA dönüştürücü ile kullanabilir miyim? Merak ettim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
ekran kartınızda dvı-d girişi varsa aktif dönüştürücü ile kullanabilirsiniz fakat dvı-ı var ise tavsiyem dvı-vga kablosu alın ben dvı-ı to vga dönüştürücü aldım fakat çok sorun yaşadım. Ekran kartı dvı girişinden şu an gelen görüntü puslu geliyor. Eğer daha detaylı yardım isterseniz yazabilirsiniz fakat benim tavsiyem kablo ile kullanmanızdan yana.

çok rahat bir şekilde kullanabilirsin sadece dönüştürücüye para vermen gerekli
Cevabın için çok teşekkürler Samet Fidan
ekran kartınızda dvı-d girişi varsa aktif dönüştürücü ile kullanabilirsiniz fakat dvı-ı var ise tavsiyem dvı-vga kablosu alın ben dvı-ı to vga dönüştürücü aldım fakat çok sorun yaşadım. Ekran kartı dvı girişinden şu an gelen görüntü puslu geliyor. Eğer daha detaylı yardım isterseniz yazabilirsiniz fakat benim tavsiyem kablo ile kullanmanızdan yana.
Şöyle bir bakarsanız girişlere daha rahat olur herhalde anlarsınız ne girişi oldugunu pek anlamıyorum ben
E284877E-3630-4795-82A5-D77084039A94.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı