GTX 750 OC Sonrası Stres Testinde Ekran Bozuldu

Gonya4242

Hectopat
Arkadaşlar ben Asus GTX 750 1GB ekran kartı aldım ve hiçbir müdahalede bulunmadan Aida64 extreme ile stres testine soktum. Testten hiç hata vermeden başarılı bir şekilde ayrıldı. Ben de bunun üzerine Overclock yapayım dedim fakat GPU Overclock ile ilgili hiçbir bilgim yoktu. MSI Afterburner diye bir program buldum açtım ve "core clock, memory clock" gibi bir şeyler çıktı ben de pek anlamadığım için ilkini +553 ikincisini +366 yaptım (resimde gördüğünüz gibi). Sonra ayarları kaydedip tekrar stres testine soktum fakat teste başlar başlamaz bilgisayar dondu ekran bozulur gibi oldu, ekranda bozulmalar ve yeşil kareler falan oluşmaya başladı. Ben de panikledim hemen bilgisayarı kasanın düğmesinden kapattım. Sonra tekrar açtım açtığımda bilgisayar yine çalışıyordu ama sanki oyunlara girince daha az FPS alıyormuşum gibi geldi bana, sizce ekran kartım hasar mı aldı ve stres testinden çıkmakla hata mı yaptım?
Yardım ederseniz sevinirim.

Ekran Alınaatısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı