GTX 750 / R7 260 X veya GT 740

Hangi r7 260x?

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .
Güç kaynağın ne alemde? Onuda sakın göz ardı etme eğer elinde güzel bir psu var ise 260x'i önerebilirim. Ama elinde eski bir 300 w civarı bir psu var ise gtx 750 almanı tavsiye ediyorum. Hem yeni mimari hem az güç tüketimi hemde çalışması için ekstra güç bağlantısına ihtiyaç duymuyor. Bunları göz önünde bulundurarak seçimini yaparsan yararına olur.

Ben Sapphire R7 260x diyorum. Tabii bütçeyi birazdaga zorlarsan R7 265 alabilirsin.

Güç kaynağın ne alemde? Onuda sakın göz ardı etme eğer elinde güzel bir psu var ise 260x'i önerebilirim. Ama elinde eski bir 300 w civarı bir psu var ise gtx 750 almanı tavsiye ediyorum. Hem yeni mimari hem az güç tüketimi hemde çalışması için ekstra güç bağlantısına ihtiyaç duymuyor. Bunları göz önünde bulundurarak seçimini yaparsan yararına olur.

750 yeni mimari değil. Kepler var onda.

Ben Sapphire R7 260x diyorum. Tabii bütçeyi birazdaga zorlarsan R7 265 alabilirsin.

750 yeni mimari değil. Kepler var onda.

Asus varken Sapphire ?

GTX 750 Ti kartı Maxwell içeriyor GTX 750 değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı