GTX 750 Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

Hocam, hazır sistem alma şansınız var mı? Güzel indirimli hazır sistemler oluyor, İtopya vb yerlerde.

Hazır sistem almak isterim ama bütçem fazla değil evde bir kasa var sadece onun içindeki parçaları çıkartıp yeni alacağım parçaları takmak istiyorum hazır sistem de bakabilirim iyi bir fiyata bulabilirseniz.

2 hafta önce, böyle bir sistem vardı. Takipte kalın belki daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İleride tekrar bütçe ayırıp ekrarn kartı alırım dersen 5600G sistem cok iyi olur. APU bile yetebilir aslında ne tür oyunlar oynamayı düşünüyorsun?

İkinci elden R5 1600Af GTX 1660 bakmanı öneririm. Bu bütçeyle oyun oynatacak sistemi ikinci elden toplarsın en fazla.

İleride tekrar bütçe ayırıp ekrarn kartı alırım dersen 5600G sistem cok iyi olur. APU bile yetebilir aslında ne tür oyunlar oynamayı düşünüyorsun?

Söylemiştim Assetto Corsa ETS 2 Minecraft vs. çok yüksek grafik gerek yok peki APU sistem önerebilir misiniz ya da toplayabilir misin toplacaksan kasaya gerek yok hazır bakacaksan monitör klavyem var.

İşlemci harici alınmaz.

Söylemiştim Assetto Corsa ETS 2 Minecraft vs. çok yüksek grafik gerek yok peki APU sistem önerebilir misiniz ya da toplayabilir misin toplacaksan kasaya gerek yok hazır bakacaksan monitör klavyem var.

Ben 5600G topluyorum şu an, birkaç parça kaldı sadece tek tek sipariş ediyorum. Sana bu anakartı ve RAM'i önermem ileride farklı planlarım olduğu için bu yönde seçim yaptım. A520 5600G 2x8 DDR4 olarak toplaman daha iyi olur. Bütçe varsa ileride de tekrar rkran kartı için bütçe ayırır ve ekran kartı eklerim diyorsan PSU'yu ileriye dönük seçmen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…