Hocam burada detay eksikliği var anakart olmadan cevap veremeyiz.
AMD tarafında Ryzen 5 1600 AF alınabilir.
Intel tarafında anakartın desteklediği seriye bağlı.
Hocam burada detay eksikliği var anakart olmadan cevap veremeyiz.
AMD tarafında Ryzen 5 1600 AF alınabilir.
Intel tarafında anakartın desteklediği seriye bağlı.
AMD veya Intel benim için fark etmez önemli olan performans işlemci verebileceğim fiyat 1300tl maks düşük bütçeliyim haberiniz olsun
ana karta ise 500 tl
AMD veya Intel benim için fark etmez önemli olan performans işlemci verebileceğim fiyat 1300TL maksimum düşük bütçeliyim haberiniz olsun.
Anakarta ise 500 TL.
Processors and all desktop computer parts are on the first address in computer shopping, sahibinden.com, with used options, cheap prices and option of purchase by GET
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Processors and all desktop computer parts are on the first address in computer shopping, sahibinden.com, with used options, cheap prices and option of purchase by GET
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam ben yeni başlıyorum bu işe elimde ekran kartı var sadece sizden en uygun fiyatlı fikirler almak istiyorum fazla param yok. İkinci ele güvenemiyorum sıfır olursa daha iyi olur
Hocam ben yeni başlıyorum bu işe elimde ekran kartı var sadece sizden en uygun fiyatlı fikirler almak istiyorum fazla param yok. İkinci ele güvenemiyorum sıfır olursa daha iyi olur.