Destekler fakat CS:GO gibi düşük profilli oyunlar dışında. 144 Hz'in faydasını o ekran kartı ile göremezsin.GTX 750 Ti ekran kartım var. 144 Hz monitör destekler mi yoksa ekran kartını yükseltmem gerekiyor mu?
İşlemcinizi ve butcenizi belirtin. Daha net yardımcı olalim. Ayrıca 144 Hz tüm oyunlar için mi, yoksa sadece belirli oyunlarda mı oynayacaksınız?Hangi kartı önerirsiniz? En iyi verim alabileceğin kart hangisi olur sizce?
İşlemcim Ryzen 5 2600, anakart MSI B450M Gaming Plus 1000 lira bütçem var. Oyun olarak da CS:GO, PUBG, Witcher, Apex gibi oyunlar oynuyorum.İşlemcinizi ve butcenizi belirtin. Daha net yardımcı olalim. Ayrıca 144 Hz tüm oyunlar için mi, yoksa sadece belirli oyunlarda mı oynayacaksınız ?
Sormak istediğim 144 Hz Yenileme sıklığına, hangi oyunlarda ulaşmak istiyorsunuz ? Önerim RX 570 veya bütçenizi arttıracaksanız, RX 580 yönündedir. Bu arada 144 Hz monitorün faydasını size bu ekran kartları maalesef yaşatmaz (CS:GO) dışında.İşlemcim Ryzen 5 2600, anakart MSI B450M Gaming Plus 1000 lira bütçem var. Oyun olarak da CS:GO, PUBG, Witcher, Apex gibi oyunlar oynuyorum.
RX 570+ Nitro almak istiyorum. Ben de zaten 580 ile arasında 10-15 FPS farkı oluyor diye biliyorum.Sormak istediğim 144 Hz Yenileme sıklığına, hangi oyunlarda ulaşmak istiyorsunuz ? Önerim RX 570 veya bütçenizi arttıracaksanız, RX 580 yönündedir. Bu arada 144 Hz monitorün faydasını size bu ekran kartları maalesef yaşatmaz (CS:GO) dışında.
RX 570+ Nitro ile Pulse modeli arasındaki tek fark frekans farkıdır. Size maksimum 3-5 FPS kazandırır. Önerim eğer aradaki fiyat farkı açıksa. Yüksek olasılık açıktır. O zaman pulse modeline yönelin.RX 570+ Nitro almak istiyorum. Ben de zaten 580 ile arasında 10-15 FPS farkı oluyor diye biliyorum.
CSGO, PUBG, Witcher, Apex gibi oyunlar yukarıda belirtmiştim. Sanırım görmediniz hocam.RX 570+ Nitro ile Pulse modeli arasındaki tek fark frekans farkıdır. Size maksimum 3-5 fps kazandırır. Önerim eğer aradaki fiyat farkı açıksa. Yüksek olasılık açıktır. O zaman pulse modeline yönelin.
Ayrıca 144 Hz'den hangi oyunlarda faydalanmak istiyorsunuz ? 3 kere sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.