GTX 750 Ti 300W PSU Düşük Performans Sorunu

Gökalp

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaslar benim bilgisayarım yeni ekran kartı aldıktan sonra oyunlarda kasmaya başladı anlamadığım bir sebepten dolayı. 300 Watt güç kaynağım var ve GTX 750Ti, C2D E8400 takılı durumda. Eski ekran kartım 9800GT'de performans daha iyiydi, League of Legends'a ve CS:GO'e göre, ben de yeni güç kaynağı almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. İyi günler. :) (Alacağım PSU, 500 Watt 80+)
@Ali Güngör
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansa etkisi olmasa, PSU değiştirmenizi niye önerelim? Size fazladan para harcatmak gibi bir düşüncemiz yok ki. :) Yaşadığınız sorunun PSU kaynaklı olması çok normal. Başka şeylerden de kaynaklanabilir ama PSU zaten yetersiz. Sistemin stabil çalışmasını beklememek gerek.

Düzenleme: PSU değiştirmenize rağmen sorun devam ediyorsa yeni konu açıp durumu belirtin. Bu konu linkini orada paylaşabilirsiniz. PSU satın almadan önce bir bilgisayarcıda veya internet kafede test edebilirsiniz de, sorunun PSU kaynaklı olup olmadığı kesinleşmiş olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı