Sefa Özdemir
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayar Özelliklerim: (Şu anda sıkıntısız bir şekilde R7240 kullanıyorum ama yetmiyor.)
RAM: 4 GB
Anakart: GA-EP45-UD3R (Tek fan, ek güç bağlantısı gerektirmiyor.) (Çift fan, 6 pin ek güç bağlantısı gerektiriyor.) Forumlarda okudum anakartımda kaç pin olduğunu bilmiyorum.
İşlemci: Intel® Core™2 Quad Q9550
Monitörüm: LG L204WT
(Görüntü vermeme gibi bir problem olur mu ekran kartını takınca?)
PSU: Fotoğraf olarak bıraktım. Çift fanlı alsam uyar mı, besler mi, tek fanlı olanı mı besler, hangisi bilgisayar için daha iyi?
Alacağım ekran kartı: GTX 750 Ti 2.el
Çift fanlı olan kartın özellikleri: GTX750TI-OC-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
Tek fanlı olan kartın özellikleri: GTX750TI-PH-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
RAM: 4 GB
Anakart: GA-EP45-UD3R (Tek fan, ek güç bağlantısı gerektirmiyor.) (Çift fan, 6 pin ek güç bağlantısı gerektiriyor.) Forumlarda okudum anakartımda kaç pin olduğunu bilmiyorum.
İşlemci: Intel® Core™2 Quad Q9550
Monitörüm: LG L204WT
(Görüntü vermeme gibi bir problem olur mu ekran kartını takınca?)
PSU: Fotoğraf olarak bıraktım. Çift fanlı alsam uyar mı, besler mi, tek fanlı olanı mı besler, hangisi bilgisayar için daha iyi?
Alacağım ekran kartı: GTX 750 Ti 2.el
Çift fanlı olan kartın özellikleri: GTX750TI-OC-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
Tek fanlı olan kartın özellikleri: GTX750TI-PH-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
Son düzenleyen: Moderatör: