tayfunremzi Hectopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #1 Selamun aleykum. Ben bir bilgisayar aldim masaustu. Ben ekran kartini degistirmek istiyorum. MSI geforce gtx 750 ti alcam. Herhangi bir kasaya olur mu ekran karti? Bir de bunu guzel bir bilgisayarci yapar mi, takar mi ekran kartini pc'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2015
Selamun aleykum. Ben bir bilgisayar aldim masaustu. Ben ekran kartini degistirmek istiyorum. MSI geforce gtx 750 ti alcam. Herhangi bir kasaya olur mu ekran karti? Bir de bunu guzel bir bilgisayarci yapar mi, takar mi ekran kartini pc'ye?
BugraS Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 48 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçılık 21 Kasım 2015 #2 Takar da psu 'n yeter mi onu da bir sor bilgisayarcıya. Veya burada sistem özelliklerini tam olarak paylaş arkadaşlar yardımcı olsun.
Takar da psu 'n yeter mi onu da bir sor bilgisayarcıya. Veya burada sistem özelliklerini tam olarak paylaş arkadaşlar yardımcı olsun.
Onur Akgül Megapat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 636 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #3 Önce sistemini bir yaz, işlemin için bilgisayarcıya gerek yok. Keşke almadan önce sistem tavsiyelerine baksaydın, biz hazır sistemler önermiyoruz.
Önce sistemini bir yaz, işlemin için bilgisayarcıya gerek yok. Keşke almadan önce sistem tavsiyelerine baksaydın, biz hazır sistemler önermiyoruz.