GTX 750 Ti Assassin's Creed Valhalla'yı açar mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1
Bozmak için söylemedim yanlış anlama olmasın darboğaz olur ama çok sorun olmaz ama şöyle de bir durum var arkadaşın psu'su 300w ise ki emin gibiyim 300 olduğuna sorun yaratır :)
Haklısın, PSU olayını düşünmemiştim, ona dikkat etmek gerek gerçekten. Bende de 750 Tİ ve 600W PSU vardı sorunsuz bir şekilde yükseltme yapmıştım.

Şu anki halinden iyidir yine de, zaten cebinden çok fazla para da çıkmıyor.

Hocam cayır cayır da ediyor, isim vermiyorum ama herkes biliyordur, bir forumun satış bölümü var, orada GTX 970'i daha dün 750 TL'ye sattılar, gayet de bulunabiliyor yan Ben Kilis'te yaşıyorum güneydoğu bölgesinde arızalı olanlara o kadar yazıyorlar :) Kusura bakmayın sizin coğrafi avantajınız olabilir. rx 460 2 aydır bekliyor sitede 550tl'ye.

Hocam isim vermek istemiyorum ama bazı yerlerde cidden fiyatlar çok yüksek, zaten dikkat ederseniz onlar ya çok zor satılıyorlar ya da satılmıyorlar, uygun fiyata almak için de fırsat kollamak lazım, maalesef bu işler böyle, ikinci el piyasası cidden sıkıntılı bu aralar ama uygun fiyata satanlar da yok değil, arada bir denk geliyorum.

Oyunu açmaz, arkadaş emülatörle açmış ve ini dosyasından özel ayarlar yaparak 720P'de 20 FPS almayı başarmış, bence hiç uğraşmayın bile. Bu arada ekran kartı yükseltmesi yapabilirsiniz, belli ki 250 lira kadar bütçeniz var, 750 Tİ'ı 500-550 liraya satsanız 700-800 liraya güzel GTX 970- RX 570 gibi kartlar bulabilirsiniz bence.
gtx 970 700 800 lira civarına alınabiliyormuş. Siz iddialı söyleyince baktım hakikaten varmış 750 lira civarında :) Ama ben yine de diğerinin zor satılacağı konusunda ısrar etmek istiyorum :)
O değil de ben konu açınca iki kişi yazıyor onlar da sonradan bakmıyor böyle küçük şeyler sayfa sayfa doluyor :)

gtx 970 700 800 lira civarına alınabiliyormuş. Siz iddialı söyleyince baktım hakikaten varmış 750 lira civarında :) Ama ben yine de diğerinin zor satılacağı konusunda ısrar etmek istiyorum :)
Bence zor satılmıyor, geçen ay sattım 550 liraya, birkaç tane 500 lira teklifi geldi, aslında ucuza bile koydum diğer kartlara kıyasla, benim kartın daha kötü soğutmalı olanını 750 liraya koyan vardı. Şehir içinde ikinci el parça satan bir yere de sorduğumda 600 liraya satıyorum dedi.

Bence zor satılmıyor, geçen ay sattım 550 liraya, birkaç tane 500 lira teklifi geldi, aslında ucuza bile koydum diğer kartlara kıyasla, benim kartın daha kötü soğutmalı olanını 750 liraya koyan vardı. Şehir içinde ikinci el parça satan bir yere de sorduğumda 600 liraya satıyorum dedi.
Sofiatheseus konudan ayrıldı :) Dediğim gibi coğrafi avantaj etkili 7 senedir burada olduğum için bayağı etkilenmişim buranın piyasasından :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı