T TechnocuAraştırmacı Hectopat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben bilgisayarıma GTX 750 Ti takmak istiyorum. Topladığım bileşenler sizce uyumlu mu ? Uyumlu değilse neleri değiştirebileceğimi söyleyebilir misiniz ? Topladığım bileşenler şöyle ; Arkadaşlar bu arada en fazla 1600 TL bütçem var. Dosya Ekleri yeni topladım.png 45,4 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben bilgisayarıma GTX 750 Ti takmak istiyorum. Topladığım bileşenler sizce uyumlu mu ? Uyumlu değilse neleri değiştirebileceğimi söyleyebilir misiniz ? Topladığım bileşenler şöyle ; Arkadaşlar bu arada en fazla 1600 TL bütçem var.
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #2 Parçalar birbiri ile uyumsuz. Amd fx sistem günümüzde asla toplanmaz. Kendi bilgisayarınızı güncelleyecek misiniz? Yoksa sıfırdan mı toplayacaksınız? Şuan elinizde hangi parçalar bulunuyor?
Parçalar birbiri ile uyumsuz. Amd fx sistem günümüzde asla toplanmaz. Kendi bilgisayarınızı güncelleyecek misiniz? Yoksa sıfırdan mı toplayacaksınız? Şuan elinizde hangi parçalar bulunuyor?
Salihişte Hectopat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #3 Zalman ZM500-LE'yi önermiyorum. Ben zamanında 120TL'ye almıştım sesi rahatsız edici.