Merhabalar sizlere küçük bir sorum nvidia gtx 750 ti aldım. Ama 1024-768 çözünürlükte youtube en düşük ayarlarda 400 FPS alıyordu bense aynı ayarlarda en fazla 160 FPS alıyorum. Bunun sorunu ne olabilir? Format falan mı attırmalıyım? NOT= 600 wat güç kaynağım var.
Güç kaynağıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ancak işlemcini falan atarsan daha kapsamlı yardımcı olacağım.Fakat 750ti ye vereceğin paraya biraz daha ekleyip gtx 960 alman çok çok daha faydalı olurdu.
Güç kaynağıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ancak işlemcini falan atarsan daha kapsamlı yardımcı olacağım.Fakat 750ti ye vereceğin paraya biraz daha ekleyip gtx 960 alman çok çok daha faydalı olurdu.
Berat sağol arkadaşım o ram i alacağına 8gb 1866/2133 mhz ram alıp işlemcine o parayı verseydin olmuyormuydu güzel kardeşim.Nedeni işlemcindir eski ve kötü bir işlemcin var fps sadece ekran kartı değildir acaba izlediğin videolarda hani 400 fps alan adamların işlemcisi seninkinden miydi?
Ramla psu ile alakası yok msı afterburner kur ve gpu cpu kullanımlarına bak oranlar normal ise 1024-768 de düşük ayarlarda oynadığını düşünüyorum bu yüzden ekran kartı kullanılmaz %20 %50 arası olur özeti: Afterburner ile gpu cpu kullanımı grafiklere bak sıkıntı yok ise nvidia denetim masası+3d ayarlardan ''maksimum performansı tercih et'' seçeneğini seç(Biraz kurcalarsan bulursun sanırım dengeli falan yazması lazım)